Премиерът Бойко Борисов е получил покана за среща с американския президентДоналд Тръмп.

...
Премиерът Бойко Борисов е получил покана за среща с американския президентДоналд Тръмп.
Коментари Харесай

Борисов получил покана за среща с Тръмп

Премиерът Бойко Борисов е получил покана за среща с американския президентДоналд Тръмп. Това стана ясно от думите му по време на районната политическа академия на ГЕРБ - Стара Загора в събота.

”Получихме доста топло и благо писмо от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, предлага да се забележим в скоро време на тематика Западни Балкани ”, съобщи той, написа novini.bg.

”В момента България приготвя следядреното съглашение, зад което Европа застана, Турция застана, Русия застана. Не знам за какво по този начин взеха решение Съединени американски щати (да излязат от нуклеарната договорка с Иран – бел. ред.) - тяхна работа е. Но обстановката в Близкия Изток също по никакъв начин не е добра – въздушни удари, жертви. Надявам се, че и в тази посока ще създадем нужното, няколко стъпки сме подготвили, само че чакаме да минат всички по надлежния ред. И за подобряването на връзките с Русия имаме от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп доста топло, благо писмо за това какъв брой доста разчита на нас и за Алианса, и за района, и за Балканите ”, сподели министър председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР